Kontakt

e-mail: ordinacija.za.prirodnu.medicinu@gmail.com
Kontakt osoba:  Lidija Cvitković
Mobitel:  092 3363 712,  01/3817 057
Adresa:  Zagreb, Martićeva 67/III

      Prilikom prijavljivanja kod stavke Security key nakon pritiska na ikonicu pokazat će vam se jednokratni broj koda koji morate zapamtiti ili negdje zapisati i onda ga upisati u kućicu sigurnosni kod.                                                                                                                                                                                                                                Kontakt obrazac / Contact form

Polja sa zvjezdicom(*) su obavezna!

Ime / Name:
E-mail:
*
Telefon / Phone:
Sigurnosni kod / Security key:
*     
Upit / Message:
*
      Za život bez bolesti

Za život bez bolesti

   Prirodna medicina je najbolja zaštita zdravlja koja potiče tijelo na proces samoizlječenja kroz korištenje širokog spektra terapija po tradiciji drevnih zapisa pa do modernih saznanja o moći prirode kao sigurnog saveznika u borbi protiv bolesti.

Dijagnostika

Dijagnostika
Dijagnostika prirodnim načinima pregleda je proces kojem posebno poklanjamo pažnju. Na našem tijelu postoji niz staničnih receptora koji u sebi sadrže informacije o stanju cjelokupnog organizma. Pregledom funkcije staničnih receptora tijela mogu se vidjeti poremećaji u određenom dijelu organizma koji se mogu manifestirati na razne načine. Bol u tijelu nije jedini alarm koji javlja da nešto nije u redu. Faktori koji su na izgled uobičajeni u životu kao što su nagla razdraženost, nezadovoljstvo nepoznatog porijekla, iznenenadni umor (iako ste se prije toga izvrsno osjećali), osjećaj tjeskobe u određenoj situaciji, trnjenje u rukama i drugo pokazuju da se pojavio poremećaj koji napreduje u smjeru pojave ozbiljnih zdravstvenih tegoba. Pregledom stanja staničnih receptora i njihove brojnosti mogu se predvidjeti određeni negativni procesi unutar našeg organizma i spriječiti pojavu zdravstvene tegobe. Pregled staničnih receptora se odvija pomoću dijagnostičkoterapijskog bioelektronskog uređaja koji može očitati stanje receptora i na taj način otkriti stanje pojedinih patoloških procesa u samom začetku. Postupak je neinvazivan, točan i neškodljiv. Rezultati su brzi i bez nepotrebnih čekanja i odmah dostupni klijentu/pacijentu.

Edukacija

Edukacija
Namijenjena je svima koji žele naučiti više o prirodnim načinima brige o vlastitom zdravlju ali i o podizanju svijesti o životnoj energiji koja struji našim tijelom. Spoznati što i koji su to čimbenici koji utječu na stvaranje bolesti je početak podizanja svijesti i saznanja kako možemo povratiti izgubljeno zdravlje poznavajući te čimbenike. Biti sposoban otvoriti svoj um za nova učenja znači učiniti odlučujući korak prema poznavanju vrijednosti zdravlja. Steći sasvim drugačije uvide od onih nam poznatih u polju prirodne medicine omogućuje nam da obogatimo svoja saznanja i dobijemo odgovore na pitanja koja si često postavljamo u trenucima patnje od određenih bolesti.

Liječenje

Liječenje
U našoj ordinaciji provodimo prirodne načine liječenja bez medikamenata. Ukoliko klijent troši neku terapiju koju je odredio liječnih specijalist ili liječnik obiteljske medicine neka samo nastavi jer cilj liječenja prirodnim terapijama nema nikakvu interakciju s konvencionalnim načinima liječenja. Naprotiv, prirodne terapije npr. pomoću dijagnostičkoterapijskog uređaja koji popravlja stanje staničnih receptora te upotreba ekološkoprirodnih čajnih mješavina, raznih masti od probranog ljekovitog bilja te manualnom medicinskom tehnikom iskusnog doktora prirodne medicine može uz postojeću terapiju daleko brže pomoći u oporavku klijenta/pacjenta. Da bi liječenje bilo uspješno, potrebna je obostrana suradnja između doktora i klijenta/pacijenta. Ona se sastoji od kvalitetnog razmjena informacija što je neophodno da se pravilno započne proces liječenja ukoliko je potreban. Ponekad se već kvalitetnim savjetovanjem može puno napraviti. Često se dogodi da osoba koja ima određene poteškoće u toku intervjua s doktorom shvati što joj je činiti. Shvati da je do trenutka spoznaje o prirodi svojih problema bila nedovoljno informirana i da je neke stvari pogrešno primjenjivala na sebi.

Prevencija

Prevencija
Stara kineska poslovica kaže : "Ne kopaj bunar samo kad si žedan" Koliko smo spremni ulagati u sebe toliko polažemo u prevenciju vlastitog zdravlja. Važno je doista držati do sebe jer na taj način ustvari štitimo i njegujemo svoje zdravlje. Takav stav vodi nas u pravom smjeru kako bi mogli prepoznati a zatim na vrijeme preduhitriti bilo kakve neželjene pojave narušavanja zdravlja drugim riječima ne dopustiti da se bolest razvije, razmaše i zavlada našim tijelom. Smisao prevencije je upravo u tome. Živjeti zdravo i kvalitetno želja je svih nas i ostvaruje se onome tko shvaća i živi po načelu poznate poslovnice "Bolje spriječiti nego liječiti"